Tuesday, February 8, 2011

Yeah! gambar kelas suda mari..!~

Moshi moshi kawan kawan~http://www.emocutez.com


Hari yang dinanti-nantikan telah tiba.. Ececeh..haha
Tadi kitorang dapat dah gambar kelas hari tu.. Best2..! sangat awesome yeah!!..http://www.emocutez.com


ni dah siap scan da..haha...
nyesal plak tak beli yang semester lepas..pon awesome jugak...ngeh2..
sesal dahulu mendapatkannye, sesal kemudian tilak bergune..(versi suara David Teo)..hehehttp://www.emocutez.com~



Aku paling suke gambar nih! Stylo kot..~



Ni pon aku suke jugak..haha~




Ini pon same...Suke jugak..haha.. Cube carik yang mane satu aku yek..!~



Last but not least, ni pon aku suke jugak oi..~


Haha... ape la aku nih! Baek cakap aku suke sume gambar2 tu suda... ngek tol! LOL

haha.. Okeh! ade message untuk sesiape yang berkenaan:
Kalau nak, amik je gambar kelas kita dari blog aku nih... Untuk kenangan ..hehe
Sharing is caring..!~http://www.emocutez.com

haha..tata~titi~tutu~

2 comments:

ain yasmin said...

aihh miak kelas takorg pompuan semua kaa??

kukumalu_izie said...

haha.. ada sorang jak lelaki..tp ms ya nya gik mc..first day of the semester nya accident..so, xpat la nya mok join..~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...