Tuesday, February 22, 2011

PiLiHan RaYa UMP yo..!~

Assalamualaikum sume~
http://www.emocutez.com

Wah2.. Sekarang nih sume U tengah kecoh dengan pilihan raya kan.. Siap ade yang kene culik pulak tu.. Student Um.. Adakah ia sekadar untuk mencari publisiti atau ade orang yang dengki atau betul2 penculikan??? Tuhan saje yang tahu.. Kecoh betul kan.. Baru pilihan raya kampus.. dah kecoh giler..macam la best sangat..ngeh2.. Ala kadar suda.. Walaupun aku ni ex-UMian.. tapi dari dulu memang tak berape gemar dengan cara diorang nih.. Dulu siap buat perarakan besar2an la.. Ingat best sangat ke? Buat jalan jam ade la.. Cis sungguh.. Dah la selalunye yang buat perarakan PRO and ANTI nih budak API(Akedemi Pengajian Islam).. Come la.. that's not Islam way la... buatkan Islam nampak macam ganas ade la.. Aku buat cuak n seram kot mase diorang buat perarakan tu last year.. Apo da...~


Anyway.. Sekarang kan aku study kat UMP.. kat UMP nih polite sikit kot.. Tapi still ade jugak yang melampau.. Kalau tak suke pun kat sesetengah calon tu, jangan la maki hamun buat fitnah ape sume... Fikir sikit la perasaan orang lain beb..!~
Diorang ade hati dan perasaan jugak..huhu..feeling plak aku..ngeh2..~

Malam tadi hari berkempen yang terakhir.. Lepas je habis test Statistics aku pon terus pegi dengar manifesto dengan member aku.. Hari2 before nih x sempat nak pi dengar.. sebuk buat preparation untuk test..hehe~
http://www.emocutez.com


Best kan penyokong kat UMP nih.. semangat giler..
Siap bawak payung kuning nak iring Abg Fazli(calon) untuk ke rostrum... ~
Bersemangat positif.. Itu yang kita mau tu..~



Calon pilihan saye selain ade beberapa orang lagi..~
Ni abang SMASS kitorang..SMASS tu persatuan pelajar Sabah n Sarawak..~
Undilah Sazwan Sahar yeah!!!~



Banyak giler muka2 yang melingkari pagar dawai tu..ngeh2.~



Poster di sana sini tepi depan belakang kiri kanan~



Haha.. study port aku pon terkena tempias.. ngeh2



Kalau kompius sangat nak undi sape.. undi je la KAK LIMAH yek! haha~


Tak pon undi si USOP nih..haha~


Ape2 pon, undilah dengan bijak yek...
Jangan terlalu taksub dengan wajah2 ensem n ayu calon2..
Undilah berdasarkan kepimpinan dan sifat2 mulia yang ada pada calon2 itu...
.(ayat bajet tiru dari manifesto calon2..ngeh2)

http://www.emocutez.com
Haha.. Happy voting..!~
tata~titi~tutu~

4 comments:

ain yasmin said...

hahaha ngambik gambar org hensem 2 igek kt meja study...apa jak lah kau ya....hahahahah...

kukumalu_izie said...

haha... ensem itu penting..haha... amik jak.. tapi x undi suma pun..haha.. sazwan sahar jak aku undi..haha ;p

Pink Princes said...

smp mcm tu s'kali layan n kempen d'jalankan.. tp klu dh t'pilih hopefully can full commitment la pd pelajar..

kukumalu_izie said...

yela kan..hehe... tp sy rs mcm dh seyap balik je lps election tu..haha;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...