Wednesday, February 16, 2011

Burlesque..panas...!~

Moshi moshi sume~http://www.emocutez.com

Auwww! cite ni sangat hot engkau.. Memang sexy senantiase pelakon2 die nih! hik2~
Tapi itu bukan the main point okeh! Cite omputeh...Biase la kan??
Ko jangan mimpi la nak tengok diorang pakai baju kurung yek!
Haha... memang never la kan?
Kalau diorang jadi pelakon tambahan dalm cite Melayu maybe la jugak..ngeh2~http://www.emocutez.com



Okeh! ni poster movie BURLESQUE nih..~http://www.emocutez.com


Ni mase tengah show.. best2!~http://www.emocutez.com


Okeh.. Ape2 pon cite ni sangat penuh dengan lagu2 yang awesome..!
Best nyer ade suare macam Ellie dalam cite nih.. And aku suke dance moves dalam cite nih..
Flexible giler kot body diorang! Adus!! susah kot nak buat move macam tu...~http://www.emocutez.com
Lagi satu nak bagitau, dalam cite nih, macam2 costume yang diorang pakai..Glamour you!!~ngee~

Ni salah satu lagu yang ade dalam cite tu...





Okeh.. selamat menonton yek!~http://www.emocutez.com
tata~titi~tutu~

7 comments:

man yusoef said...

best ke ceciter ni? mybe bukan dlm genre film kesukaan saya...hahaha

kukumalu_izie said...

haha.. ok2 la jugak.. tapi green hornet lg best kot..ni byk sgt nyanyi2..hik2..tp still best gak la ;p

Si DauN CeRi said...

emmm...mcm bes ja.. boleh la try tengok nti..

singgah sini via segmen abg ben, follow kamu ya.. =)

kukumalu_izie said...

thanks cik daun.. hehe.. follow u 2 ;p

Pink Princes said...

layan.... best jugak...

feel free mai singgah blog sy

http://asmanja-manje.blogspot.com/

kukumalu_izie said...

haha.. tengkiu... okeh2.. kompem sy singgah...;p

Pink Princes said...

Thanks ya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...