Friday, February 4, 2011

I-City dihatiku...~

Assalamualaikum sume~


Yeah! kukumalu in da house!!! Haha....
Malam tadi saye sangat teruja okeh!!! haha,,, sebab it was the first time i went to I-City kat Shah Alam tu... Sangat gojes tempat tu.. Penuh warna warni...http://www.emocutez.com Sangat ceria...kalau kawasan umah aku banyak lampu2 macam kat I-city tu kan best!!! sangat2 terlalu best!! haha...


Korang penah pegi kat situ tak? kalau penah, bagus la... haha..
Kalau tak penah lagi, sile jeles...hahaha ;p



Okeh! Macam biase, snap2 everywhere ye kawan2..~

Malam tadi pakai shawl baru yeah!~



N baju baru...haha... sangat pink you..!~




Fuhh..!!! Dare to kiss my lips?? haha..!~http://www.emocutez.com



Usu Aiman, Usu, Bie, Aisyah, n Cik Nah...~



Susah kot nak amik gambar kat cni..~
tengok, gelap kan gambar nih?
Susah sikit nak adjust lighting die..huhu http://www.emocutez.com





My usu n her family ;p




Ha! tengok! Cantik kan??!! ~



Haha.. Kalau ade kesempatan, sile la pegi kat I-city tu yek...RM10 je entrance fee per car..Murah je kan? Pegi jangan tak pegi tau..haha....http://www.emocutez.com


Okeh! tata~titi~tutu~

1 comment:

Dea said...

beznya... ctok xda pun tmpt cmya..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...