Monday, February 14, 2011

100th follower was awesome~

Moshi moshi kawan kawan~http://www.emocutez.com

Wah2... Dah ade 100 dah follower saye yeah!!! sangat suke...hik2..~

Congratulation to Cik Ayin for being my 100th follower...!~http://www.emocutez.com
Syukran jiddan ye Cik Ayin...~


Sila klik kat gambar untuk view yang lebih clear..ngeh2~



Okeh, ni la Cik Ayin yang bertuah itu...Ni plak blog die..
Sile terjah blog die ye..kui2~http://www.emocutez.com



Wahai my lovely followers, saya sayang kamu sume... hik2..~
Thanks for being my follower ya!~
U follow me..I follow u..ngeh2~http://www.emocutez.com
Aku sangat suke follow blog orang sebab tak payah nak beli magazine lagi..
Blog dah jadi bahan bacaan utama aku selepas lecture notes sekarang nih..hehe~

Haha..Okeh! tata~titi~tutu~http://www.emocutez.com

6 comments:

cik ayin said...

sayam..malu la..hehee
berbesar hati jadi follower kamoo :)

kukumalu_izie said...

haha.. syg cik ayin..hihi ;p

mamaJong said...

hehheeh.....mmg setuju bangat,
bc blog org ni saving money..gosip2 ke news ke ape2 ke mmg free of charge je kan..
anyway thanks for follow me..n i follow u...=)

kukumalu_izie said...

yeah2..kan2?..sjk berblog nih jimat duet..ngeh2 ;p

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben ashaari.. saya follow blog awak ek... mai la singgah dan follow blog saya yer.. ok thanks..

kukumalu_izie said...

okeh! thanks awangku johan...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...