Monday, February 7, 2011

SaYe Dapat HadiaH daRi oRang EnsEm wo..! siLe jEles..haha~~

Moshi moshi readers~http://www.emocutez.com

Hari nih saye sangat hepi yeah! sebab dapat hadiah dari orang ensem...haha..
Thanks ya orang ensem itu for the lovely gift.. Uhibbuka jiddan wa abadan ya habibi..~http://www.emocutez.com

Actually hadiah tu orang ensem tu yang punye.. beliau menang satu online competition.. Saye pon tak brape nak paham tentang competition tu..hihi.. It's all about computer2 punye sistem macam tu la kot.. Saye nih memang buta IT pon.. So, agak susah sikit la nak paham benda2 nih..haha...Takpe, tak penting sangat pon kan.. So, tak payah nak amik tau yek!!~


Yang penting hadiah tu beliau bagi kat saye...! Sebab pihak yang buat competition tu bleh postkan hadiah tu within Malaysia jek.. So,sebab beliau jauh nun di sana sile berputih mate je la yek..haha.. http://www.emocutez.com
Anyway, saya sangat bersuka cita menerima hadiah itu..kui2...



Okeh! tara...! ni la bungkusan hadiah tu...~

rasenye lame dah sampai..sebab cuti kan, so saye amik lambat sikit la..~




Ade dua barang yang saye dapat.. First, optical mouse askar nih..haha~



Second, jersy nih..~



Kesemua mereka..haha.. Nampak sangat hadiah untuk lelaki kan.. Adus! http://www.emocutez.com
takpe.. terime je.. Rezeki jangan ditolak..haha~




So, harus bersyukur.. semoga orang ensem tu menang lagi banyak competition ya! haha~




Berjuta ribu terima kasih untuk orang ensem itu ~







Sayang kamu selalu..haha..~


Haha..semoga dimurahkan rezeki saye ye..~


Okeh! sekian, time kasih..~http://www.emocutez.com
tata~titi~tutu~

8 comments:

Sya NaDz said...

weyh,raget mouse ya dowh!aww! raged!!! :))

kukumalu_izie said...

haha.. raget ka?aok jak la.. bentuk nya cm telur jak aie..lwk da jak ;p

Kucing Putih said...

wow.... org ensem??? akmal ka??? hahaha

Kucing Putih said...

wow.... org ensem??? akmal ka??? hahaha

fadzlyna_16 said...

ya msti gem dr main dota..haha..
pa x ltk gmbr laki ensem kau ya tek..hee~

kukumalu_izie said...

bg janiel: mestila akmal yg tersayang.. sapa gik..haha;p

kukumalu_izie said...

aida: rs mcm bkn jak pidung.. xda pun nya sebut nama dota..hihi... lak ku engkah... haha... gmbr mek 2 b'tng ;p

Kucing Putih said...

yes! tekaan betul! hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...