Wednesday, February 2, 2011

sNaPPing aRouNd tHe BuSh..!!!

Moshi moshi kawan2~


Okeh! ni full entry untuk photoshoot hari tu.. ngee~
Tapi aku takde la upload sume gambar sebab tenet macam KTM(kete api tanah melayu yang sangat slow itu)...haha~



So, takyah la cakap banyak2 yek! Kita layan gambar je lor yek!
Zaassssss....!!!


Auw Chak!! Auw Chak!! haha~




Adoi! Dah tua pon main benda alah nih ko ni Amyn!~



Ni pon same..haha...~




Aku je tak..( sebab takut benda tu roboh nanti) haha~




KAMI TERLARANG???!!!



Style tak gambar nih? haha.. kami buat 'tugu' sendiri! LOL~




Auw Chak!!! ahaha~



Tolong! Kami sesat dalam hutan..!~ haha




Beyl! Nampak tak ape atas pokok nuh??
Ade kambing terbang la!..haha~




We are not lesbian yek! haha~




Yeah! kawan2 ku ini memang cun2 belake ye..?~



tapi aku ________...? Fill in the blank je la..haha~




Berdating di tepi tasik..ngee~



Aku n Beyl lagi..~



Peace no war!~



Aksi sun-set...haha..gedik2 gitu2 jek..haha~



3 Dara...~




Cubaan menembak pipiku yang tembam..haha~




Sangat suke outfit Beyl hari tu..
N start dari tu aku pon dah mula suke purple..ngee~




Kami dating bertiga...hihi..tak macam orang kat kiri kanan kami tu..haha~
(ayat jeles tengok orang lain dating sebenanye..haha)



Dah2.. cukup la kan? hihi...~


Okeh! Last but not least...Gong Xi Fa Cai...!!! Wo Ai Ni..! (haha.. takde kaitan pon..!) Aduss!!


tata~titi~tutu~


4 comments:

fadzlyna_16 said...

kck2...hehe..p,,mun da gmbr ku gk kck la..hahaha...^^

Panglima Muda said...

kat hutan mana tu

kukumalu_izie said...

aida: aok2.. ya nang x berani ku mk nyangkal..haha;p

kukumalu_izie said...

panglima muda: hutan kat tepi tasik titiwangsa ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...