Tuesday, January 18, 2011

Yeah! Dapat gak peGi JepUn aKhirNya!!!~

Moshi moshi kawan2..~


Oh! Hari ini saye sangat happy sebab keputusan bagi pelajar2 yang berjaya untuk ke Jepun telah pon keluar!! Sangat happy bile dapat tau sume schoolmates saye yang buat foundation kat Ambang Asuhan Jepun (AAJ) kat UM tu , berjaye untuk melepasi exam yang melayakkan mereka 'fly' ke Jepun... Sangat bangge kot...!!! Kawan2 saye itu adalah Syifa Faiz, Fakhrur Redzuan, Muhd Ridzuan Isa n Edwart Usat ...~Tahniah korang!!!http://www.emocutez.com


Foundation untuk budak Jepun nih bukannye senang okeh!!! Aku yang dok tengok diorang pun dapat merase macam mane tough nye foundation itu... Memang serius kalau nak main2 mase kat AAJ tu, memang putih mate je la korang nak dapat fly...Tapi alhamdulillah kan.... Usaha keras diorang berhasil.... I'm really2 happy for them..~http://www.emocutez.com


Nanti dah sampai sana, jaga diri baik2 tau korang...~ jangan lupe solat ape sume...n jangan lupe plak nak balik Malaysia.. Mane la tau kan dah berkenan kat Japanese girls kat sane... haha~http://www.emocutez.com


Congratulation again okeh!!! Selamat meneruskan perjuangan di Jepun pulak!! Aja Aja Fighting!!! http://www.emocutez.com


tata~titi~tutu~

8 comments:

E.d.Y said...

bestnya dieorg dpt g jepun

kukumalu_izie said...

kan2x?... bile la turn kita pulak yer..hhee;p

sekamar rindu said...

salam..

tahniah....:))

folo ur blog...***56

kukumalu_izie said...

wslm.. thanks i will follow u too.;p

○○○iliyana○○○ said...

alaaa besh nye dpt g jepun. yana slalu berangan 1 day nk g gak jepun ni.tp melancong sudah la..haha.nk blaja x brape nk pandai lak.hee

E.d.Y said...

this year nak g jepun la...jalan2..:p

kukumalu_izie said...

iliyana: same la kite.. haha.. takpe la kan.. mane la tau nanti ade rezeki kite pegi la ek..;p

kukumalu_izie said...

best nyer edy dpt g jepun.. jgn lupe beli ole2 untuk org d'sini yek..haha;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...