Saturday, January 15, 2011

UjiAn dAri-MU...~

Assalamualaikum readers~


Dua tiga hari nih saye sangat sedih sebab ade beberape perkara yang sedih berlaku terhadap orang2 yang saye kenal n rapat dulu...~

Walaupun bukan berlaku terhadap family saye, tapi serius saye rase sangat sedih n rase tak sedap hati....

The first thing yang berlaku adalah, my higschool junior NUR FARIHA (fafa) kene langgar kete kat Manchester.. Mase tu die on the way nak duduk exam plak tu.. Sangat kesian kan kat fafa... Dah la accident tu menyebabkan kecederaan yang ade affect ngan bahagian otak die.. Saye takut!!! HArap2 la nothing bad gonna happen kan?? Amin...~


The second thing is, My teacher's mom baru je meninggal pagi semalam.. Sangat sedih sebab saye rapat dengan cikgu tu.. Sir Qahar..Be strong, okay!~

Saye tak boleh bayangkan kalau bende2 ni berlaku kat family saye...Bukan taknak terime qada' dan qadar... Tapi masih blom bersedia untuk sume nih... Saye sangat sayang family saye..huhu~



Ape2 pun, Al-Fatihah buat arwah bonda Sir Qahar n marilah kite sama2 berdoa supaya fafa selamat n akan sihat seperti biasa...Amin~

Don't just say it.. Recite it~



Semoga kita semua dijauhi dari sebarang musibah...Berikanlah kami takdir yang terbaik ya Allah...Amin...~

3 comments:

Sya NaDz said...

al-fatihah kpda mak sir qahar.smoga arwah ditempatkan dlm kalangan yg dredhai Allah.amin.

to fafa,hope she is doing ok.

kukumalu_izie said...

amin..huhu~

lockhart said...

kak jidah, gney ngn kak fafa knek??okeh dah??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...