Monday, January 24, 2011

KoiR aT kUaLa LipIS EpiSoDe 2 ~

Assalamualaikum sume...~

Yeah! Oleh sebab saye dah penat buat tutorial.. sambung update episode 2 pulak yer..! Baik kan saye.. tak payah korang nak tunggu lame2 untuk episode 2.. tak macam drama TV kan..? haha....
http://www.emocutez.com


Okeh... Nak bagitau awal2 nih.. Episode 2 nih masih dengan posing2 ape sume tau.. So bagi yang nak tengok gambar mase malam performance, kene la tunggu episode seterusnye yek..haha... jangan marah...~




Okeh!... Jom snap around lagi...ngee~http://www.emocutez.com

saye, tieha n ziela ~


wah! diorang tangkap gambar dengan KIM HYUNG JOONG...!!!! saye sangat jeles... Saye tak boleh sebab 'tuuut'..haha...(kene jage hati someone yang saye sayang sangat2...hehe)


Amboi ko tieha!! tamak nyer..tak kasi kat aku pon ek..~


Ewah2!! sangat enjoy diorang ni yek.. haha.. sangat best masa latihan petang tu~


Opps!! Cam did it! not me...! haha~



wo! wo! siap menari kot....! bukan main lagi ko Feza kan..? Nad pon same..haha~



Okeh! Jom kite nyanyi...!~


Hani yang amat happy-go-lucky..~



Ni muke2 baru koir kali nih..! sangat cepat pick-up n full of commitment n energy...Bagus2...!~


Say keju...!!!!~


Yeah! Kami comel~


Hot ladies in da club.. yeah!!!~




Okeh..! ni mase practice.. Kak Wahida n William sangat sporting beb!!
Best dengan diorang nih..yeah!~



sumandak2 yang gojes...awww!~



Ni nape masyam2 nih?
penat ek??http://www.emocutez.com take five yeah!!..~


Haha... berhenti kat sini pulak ye...

More picture soon.. Do patiently wait okay...! Love ya..!~

tata~titi~tutu~http://www.emocutez.com

7 comments:

Ardillion said...

ni je ke?? cpat la wey~~!!!xD

kukumalu_izie said...

haha..u nih.. nanti sy ade ms sy upload,k.. you nak buat ape je ngan gmbr byk2 tu? adoi2..xphm la..~

kukumalu_izie said...

haha..u nih.. nanti sy ade ms sy upload,k.. you nak buat ape je ngan gmbr byk2 tu? adoi2..xphm la..~

kukumalu_izie said...
This comment has been removed by the author.
kukumalu_izie said...
This comment has been removed by the author.
si bunga cempaka said...

ala gdah..ur pic tak banyak oww..aku mok ngga gmbar ko laa

kukumalu_izie said...

haha... lak sak ati orang nangga agnbar cdak xda lak..mala jak gmbr aku..haha;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...