Sunday, January 30, 2011

sO piNk you..!~

Moshi moshi kawan2 ~http://www.emocutez.com



Huh! Hari ni sangat memeningkan saye kot...huhu


Tak nak tanye ke kenape?? haha...
Sebab kene buat pilihan nak beli camera yang mane satu...huhuhttp://www.emocutez.com
Both cameras ada kelebihan sendiri...huhu

Saye nak yang SONY... Kompius nak beli T99 or W570....dua2 smart kot... Yang T99 tu design die smart giler..tapi fully touch-screen pulak...Tak suke!
Then, die ade 14.1MP and 4X zoom jek... Kalau nak compare'kan dengan W570 tu, W570 tu ade 16.1MP..5X zoom.. Tapi design die tak se'smart T99... serius saye pening nak buat choice yang terbaek tadi...http://www.emocutez.com



And.. at last, saye beli W570... haha...~
the main reason is T99 tu fully touch-screen...
saye sangat anti dengan bende2 touch-screen nih..! haha



Taraaa! ni la camera saye..! comel x? hihihttp://www.emocutez.com





Tapi rase terkilan gak la sebab T99 tu sangat smart giler amat.. Tambah2 la tadi die bagi harga RM630 jek!!!! Bapak ar murah giler!!! Yang W570 ni plak RM620... sangat susah kan nak buat choice...huhu...http://www.emocutez.com


Takpe la.. kalau regret pon.. Nanti saye nak beli camera lain plak,k...
korang belanje...hahahttp://www.emocutez.com


Okeh! got to go...!
tata~titi~tutuhttp://www.emocutez.com

5 comments:

fadzlyna_16 said...

ruget do..hehe..;p

kukumalu_izie said...

haha.. makseh2.. amyn pun beli wak.. tp wana purple nya pun;p

Dya said...

waaaaa,,, mok jwk...XD

kukumalu_izie said...

sile beli...haha ;p

Anim Farahin Irwan said...

demit~ jidah dah beli eh..huhuhu.
hari ya ku target cam tok..coz nya sony n pink..huhu..sekpa la.hehe..nice,sweety =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...