Wednesday, January 19, 2011

aLaMakk!!! TeRGeDikkss SuDa...~

Assalamualaikum readers~

Wah! Hari ni tak se'pack' yang disangke sebabnye kelas Technical Writing takde.. Briged Siswa pon takde... Banyak mase free you.. I like...~


Haha.. Kalau nak tau.. Minggu nih ade sesi photography kat Blok W, UMP bagi sesape yang nak.. Kelas kitorang book untuk esok.. Tapi hari nih aku n the geng siap try test dah costume2 kat situ.. haha.. nasib baek abang2 kat situ sporting..hik2...~



Tapi kan.. Walaupun tak busy mane.. kitorang still ade proposal yang nak kene siapkan tau..Sakit otak aku buat benda alah tu.. Serius sengal giler kot... Sangat menguji kesabaran aku n rakan2...huhuhttp://www.emocutez.com


Tapi takpe la.. memang sume student kene lalui sume tu kan???
Anyway, kita layan gambar jomm...! haha...~http://www.emocutez.com


Ni gambar semalam tau.. saje nak tempek kat sini.. Sabar je la korang yek.. Aku memang macam nih..hihi.. Suke menempek gambar kat mane2 entry jek walaupon takde kaitan langsung..ngee~




Ha! nih barula gambar pakai costume tadi.. Macam rabbit la pulak!!.. Adoi2...~http://www.emocutez.com





Try hat nih plak sebab beliau berwarna pink..ngee~http://www.emocutez.com




Yeah!! budak nih pon nak try jugak okeh.. walaupun die demam.. tetap maintain beb bile tangkap gambar...haha...~http://www.emocutez.com



Haha.. tak sabar kot nak photoshoot esok..haha... Nak pakai shawl la esok.. tak nak jadi macam semester lepas... Bile pakai tudung bawal, tudung jadi hancusss bile kene angin...hampeh sungguh...~http://www.emocutez.com

Okeh! tunggu je la camne result photoshoot esok yek..ngee...~http://www.emocutez.com
tata~titi~tutu~

2 comments:

sayasayangkamuhamim (: said...

comel gambar yang pakai telinga rabbit tu .^^

kukumalu_izie said...

haha... mcm rabbit kan..?;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...