Saturday, December 18, 2010

TERJUMPA NURUL FAIZAH N BORAK2 NGAN DIE..;P

Hello3x!..
Haha.. korang buat ape tu?
Hari nih aku sangat happy sebab dapat jumpa satu lagi hair clip yang comel... (yang colour pink ade button kayu tuh)... comel kan..? haha

Ni nak tunjuk, TaRAAAAA...!









Hehe, seperti biase, aku terus pakai la kat selendang aku... tapi pakai kejap jek sebab x match dengan either baju or selendang aku..huhu.. so aku simpan la balik dalam beg aku..hihi;p
Ni la penampilan aku hari nih.. tadi sempat lagi beli dua lagi anak tudung syria jenis cotton tu.. colour merah n purple.. nanti dah pakai aku tunjuk,k..hehe..;p







Haha, seperti biase, before bertolak g jalan2, aku memang suke amik gambar dulu sebab mase tu make up masih ok n kulit blom berminyak lagi..haha..;p





Ha, ni balik semula dengan tajuk entry aku kali nih.. Nurul Faizah ni member mase sekolah menengah dulu.. Kalau nak tau, dulu aku sekolah kat SMSK (Sekolah Menengah Sains Kuching).. hehe.. Dah lame giler ar aku x jumpe si Faizah nih.. sebab die xde contact aku.. n aku rase die nih macam hide je dari dunia nih,. haha.. sekati aku je cakap macam tu.. Die busy study kot.. Sekarang die tengah buat foundation (under Mara) untuk pegi oversea jugak ar.. dalam bidang engineering.. tapi aku x tanye plak negara mane.. haha..
btw, aku rindu kot kat minah nih.. dulu satu blok ngan die.. So, selalu la stay up ngan die, ashleen, n ain..haha.. rajin kot aku nih dulu,,,haha.. sekarang memang langsung ar x macam dulu..huhu..~
Sambung balik cite.. Aku jumpe die kat BOULEVARD tadi.. terserempak..haha.. mase tu die ngan mak n adik beradik die,, nak naik tingkat atas sekali tu,,(yang ade playground kanak2 tu).. hehe.. N tadi aku tanye la die.. nape xde jumpe pon die kat fb.. Die ckp die xde fb.. bapak ar terkezut aku..haha.. steady ar faizah nih.. rasenye memang dapat 4 flat ar die kat seremban tu.. (tempat die buat foundation)..;p
Aku tengok die dah berisi ckit sekarang nih.. badan x sangat,. muke die jek.. hehe.. tapi, still maintain comel giler..haha...;p


Comel kan die? kan3x?


Haha.. ni je la untuk entry kali nih;p


p/s: Aku tengah saket ati nih sebab fb aku bengong... xleh nak functioning mcm biase.. ngek tol T_T

8 comments:

Echa Sara said...

dha brisik faezah eh..haha..cne temu ny?

kukumalu_izie said...

haha.. ter'nemu nya kat boulevard..hahaha.. x sangka li jak pat nemu nya..lmk gler dh x nemu nya o..;p

PUtRi mAniS said...

hee..follow u!!i study kt sarawak neh!

Echa Sara said...

tambah kiut miak ya..haha..=)

kukumalu_izie said...

putri manis... u follow me, i follow u too..ngee...~

kukumalu_izie said...

meyl: yala o.. haha.. pa blog adress ko? mk follow ..;p

zhu said...

xpat nunggah keding gik..tepaksa nunggah gemok tok..haha

kukumalu_izie said...

haha.. kijam ko ya.. alu nak d'tunggah gemok alu.. adoi2..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...