Tuesday, December 14, 2010

CUTI-CUTI SARAWAK....

Assalamualaikum..
ehehe... setelah beberapa minggu dah aku kat sarawak nih, baru la ade peluang nak pegi kat area WATERFRONT KUCHING tu.... ehehe.. kalau x pg, rase rugi plak, plus usu (mak su) aku nak beli ole2 ckit nak bawak balik KL ahad nih (19 december 2010)..
Kalau x penah pegi sarawak, nih aku nak bagitau nih... kat area ni la best kalau nak beli souvenir @ ole2 dari sarawak, sebab, kat sini, mostly sume brg2 sarawak n bende2 yg bercirikan sarawak ade dijual yer.. n harga korg kne pegi kuar masuk kedai gak..(kalau korang ni jenis yg mind dengan price difference mcm aku la..haha).. sebab, ade kedai yg jual mhl ckit, ade kedai yg jual murah ckit...
Then, kalau nak carik kek lapis sarawak pun best kat cni, coz diorang jual murah jek... RM10 je majoriti harge kek tu satu.. kire2 saiz die 1/3 the whole kek la..tapi it is quite cheap.. siap bleh men rase2 dlu... kalau x beli pon xpe..haha.. korang men rase la sampai korang kenyang kat ctu...ahaks...!





Ni adik aku.. Faiezah a.k.a Jaon...suke tgkp gambar gak.. mcm kakak nye yg comey ni jugak lor...hihihi..jgn muntah...batal puase kang...;p






nih la usu aku... yang 2 ekor Dora kat belakang tu cousin2 aku... izzati n aisyah... sibuk gak diorang tu nak shopping gak.. adoi2... kecik2 dah pandai nak beli accessories u... ngade btol...!;p




yeye... aku saje jer amik gambar ngan keychain2 tu.. x beli pon..haha... nanti ar, before balik pahang nanti aku g kat situ lg.. baru ar beli..haha.. nih tgh nak usha2 jek... ehehe..;p







Syobeh...! mcm receptionist pon ade.. x sesuai la poss mcm tu...uhuhu.. tapi xpe, tudung still maintain...! haha... ;p




Hm, ade 2 minggu lebih je lagi kat sarawak nih..huhu... malas nyer rase nak balik phg...... uhuhu... tapi, satu bende je yg buat aku ade semangat nak balik nih.. ehehe.. nak download movie..huhu... byk dh cite baru kat ade kat syok.org tu...tapi xleh nak dwld dulu coz line tenet kat umah aku nih mcm siput sedut masak kicap jekk... T_T


uuaarrhh!!! menguap dh nih... nak masuk tdo dulu la yer... tp nak layan 1 0r 2 episode PLAYFUL KISS dlu..haha... as the bedtime story..lalala~


tata...titi..tutu...~~

2 comments:

Akmal Hakim said...

Cuit-cuti Sarawak kah?? haha ;p

kukumalu_izie said...

aokla..haha.. ngegeh kitak o... cuit-cuti? haha... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...