Tuesday, December 21, 2010

...~KUKUMALU~...

Assalamualaikum~

Kali nih nak buat entry pasal asal usul name kukumalu yang aku slalu gune nih.. hehe.. Bagi menjawab persoalan mereka2 yang asyik menanye aku tentang name tu..hik2... bukan ape, aku mls nak rewind berkali2 nak jwb bende yg same jek.. huhu~

Okeh, KUKUMALU nih adalah satu brand yang agak fames la...Brand ni punye maskot adalah seekor tikus..haha.. tapi diorang amik tikus yg paling comel n bersih kat dunia ni kot..haha.. Brand KUKUMALU ni adalah brand untuk beg sekolah, pencil case, purse,wallet, handbag n etc.. design untuk brand KUKUMALU nih comel2 n colour2 yang diorang gune, mostly soft colour n sgt sweet kalau nak pakai.. Pasal harga plak, agak affordable kot.. sgt ok untuk student mcm aku nih.. tapi aku jarang gak beli sebab aku x amik kisah sgt pon psl brand2 nih... dulu mase sekolah rendah dulu la, minat sgt brand nih (KUKUMALU).. tapi bile dh besar nih, aku main beli jek mane2 yg cantik n murah...haha...




NAh, tengok...! cantik kan? I love baby blue..~







Ha..! ni plak Fazidah Kukumalu... haha.. ;p




Hik2.. ni pon same.. agaknye nanti dpt x aku buat brand aku sendiri..haha.. ade ke org nak beli barangan brand aku ek..? haha ;p






Ha, tadi mase on da way balik umah, jalan jam la plak.. ade bas persiaran accident ckit..(tayar die masuk dlm longkang).. So, aku amik peluang la nak snap2 gambar..ihihi..~;p




Okeh, last picture for the entry... hehe.. sengal kan aku nih.. asyik letak gambar sendiri je kat blog aku nih... (skati aku la kan, blog aku jugak..hihi)...;p



Haaa.. so, sekarang diharapkan u all faham lor yek mane aku dpt name KUKUMALU tu..hihi.. ~

Take care sume...!~

tata~ titi~ tutu~

5 comments:

Echa Sara said...

ouhhh..baru ku tauk..hehe

zhu said...

nakya pun ada cerita mcm sejarah nama..haha

kukumalu_izie said...

meyl: haha.. yala tek.. bgs2;p
apek: besala i.. ngegeh kit bah..;p

nishiyanisha said...

semart semart.. suka ngga org k tudung camya.. (kuar topik)

kukumalu_izie said...

haha.. tengkiu nisha..haha..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...