Friday, June 3, 2011

we got married oh yeah!

Assalamualaikum sume!~

haaa~ korang penah tengok tak reality show WE GOT MARRIED? hoho.. antara banyak2 couple, aku paling suka pasangan NICHKHUN and VICTORIA...omo! sweet doh~.... now aku baru perasan yang Nichkhun adalah antara ciptaan tuhan yang paling comel plus ensem..haha... skati aku jek...ngeh2~

Nichkhun, x kenal, x kenal, taecyeon,x kenal,wooyong,x kenal...haha.. kijam kan? aku kenal yang ensem2 ja..tu pun tak tau betul ke dak ejaan nama diorang... sorry yaw..hoho~


Ni la Victoria dari group f(x) n Nichkhun dari group 2pm... sangat padan kan?hehe


Hope that nanti diorang betul2 jadi couple.. Amin...
Actually aku baru tengok sampai episode 15.. tak sabar nak tengok sampai habis..hoho~


okeh! selamat menonton WE GOT MARRIED ya!
Last but not least, I want to say that I miss my blogging time..huhu~

tata~titi~tutu~

4 comments:

cik tipikal said...

ko tak cukup kpop lagi.. 2 pm is consisted of nickhun, chansung, jaebum (dah kuar thun 2010 and sekarang jd solo as jay park), taecyon, junsu, wooyoung ngn junho.. hahah

kukumalu_izie said...

haha.. aku kan pilih kasih sikit dur...ngeh2..hanya yang bertuah jak yang aku kenal..haha... tp okay what? dlok lgsg x kenal bah...haha

zai said...

cne bha download benda ya?dpt dowld sampei epsd 40lebih jak...huhu

kukumalu_izie said...

mek x dwld pun..mek tga kat website tok jak kak zai ;p
http://kwavecraze.blogspot.com/2010/12/we-got-married-khuntoria.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...