Tuesday, June 21, 2011

Fasha oh Sandha~

Assalamualaikum korang~

Actually lama dah aku kureng minat kat cik kak kita Fasha Sandha nih.. bukan pe, walaupun kita sebagai manusia memang tak lekang dari buat silap, tapi jangan la asyik nak ulang kesilapan tu yek... Harap sekarang nih Fasha Sandha dah jadi orang yang lebih baik dari dia yang sebelum nih..Amin...~


Okeh! drama Dewa Cinta bersiaran di tv3 setiap Isnin sampai Khamis kot, pukul 7pm to 8pm..
Kali nih watak yang Fasha bawak amat berbeza dari watak2 yang dia penah bawak before.. Ohsem yaw! kan best dia dapat watak macam nih daripada asyik dapat watak gadis lemah lembut plus tergedik-gedik before nih.. Sangat suka watak dia dalam drama Dewa Cinta nih... tak mustahil lepas nih semakin ramai peminat2 lama dia akan minat dia semula..hehe... Keep it up yaw akak Fasha Sandha.. All da best for you..(walaupun dah komfem2 dia tak baca blog aku nih)..haha.. ~

Semoga Fasha dapat mengharumkan semula nama dan imej beliau~


Jangan lupa tengok drama nih yaw..best best best..haha~


okeh! berdiri di atas bakat sendiri! kurangkan kontrolbesi tingkatkan prestasi! (tagline Melodi)..haha.. tata~titi~tutu~

6 comments:

Dea said...

mk ngga la..;P.. xsempat gik..

kukumalu_izie said...

haha.. cba tak tga kat tonton.com ;p

♥BELLALICIOUS♥ said...

bf i berlakon ni! wajib tgk! hehehehehe ;p

kukumalu_izie said...

ye ye o je bell ek..haha ;p

HaNa Hani said...

nape? dipe pegg watak pe??
xtgk pown cite neyh
^_^

kukumalu_izie said...

g la tgok kat tv3..hehe.. wtk die mcm kasar2 ckit la kot..tp sempoi...hehe ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...