Thursday, June 16, 2011

yeye..dah kurus dapat masuk magazine ;p

Assalamualaikum sume~


Nampaknya semakin hari semakin malas nang menghupdate blog... hoho... Ditambah pulak dengan mood yang tak berapa stabil sebab demam dua tiga hari nih...huhu.. ni sume gara2 result final exam semester 2 yang baru keluar tu la.. tak payah la nak share..huhu.. buat malu jek..
Tapi arrgghhhh!!! I must wake up!!!! Really need to improve myself..no more enjoy2 dah.. Insaflah wahai insan yang leka...hoho~

Ha... lupakan pasal benda yang menyakitkan hati itu... jom kita bersuka ria pulak..ngeh2~
Oh! sangat teruja bila tengok muka sendiri dalam magazine.. haha.. jakun kejap... syiok giler...wakaka~

Assalamualaikum..muka saya masuk mag DARA.COM..ohoho~
Thanks to my beloved friend ANIM yang anta gambar nih kat diorang..hehe.. Love u ANIM..muah2! haha.. kalau nak tunggu aku buat benda alah ni memang tak la... hoho...~
Sila beli magazine nih..haha~

ayat2 jiwang dari ANIM.. so sweet..~


haha..walaupun seciput je muka masuk magazine, tapi excited macam ape je..haha..ngek tol aku nih..~

Okeh! nak layan We Got Married plak~

Take care korang... tata~titi~tutu~

7 comments:

Aimifiqa said...

wah2. masuk magazine. syoknyer. tak penah pun :p

Noor Khairunnisa said...

bezzz :) femesss :)) heee

atie rahaman said...

Zida, feymesssss!

kukumalu_izie said...

Aimifiqa: haha... anta la gambar kat magazine tu..mne tau terpilih untuk di'publish ;p

kukumalu_izie said...

kak nono n atie: haha.. femes la sangat...kui2 ;p

Dea said...

aisehh..mkowg pun geng dr dlok mk nkah kat remaja.. sampey nktk xda nkah2...:P

kukumalu_izie said...

pa gik kak nadia.. saman cdak..haha..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...