Sunday, June 19, 2011

Victoria OH Victoria!~

Assalamualaikum awak dan awak di sana~


Omo! last night buat keje gila..ngek btol.. Mase tengok tv, tiba2 imagine rupa aku kalau buat fringe macam Victoria unnie...hoho..Lepas tu terus gatal tangan pegi amik scissor emak n potong rambut depan n buat fringe macam Victoria unnie.. haha.. Tapi tak menjadi sangat sebab aku memang takde skill nak potong2 rambut nih..huhu.. bleh plak aku tarik sikit rambut tu, baru potong.. So, jadi terlalu pendek la plak..hoho (sila jangan imagine)..haha.. nasib baek tak pendek sangat oi...huhu.. tapi ade la iras2 rambut Victoria unnie..haha (perasan).. ;p

Okeh.. saya tak secomel ini..~


unnie yang sangat comel n baik~


dan juga sangat stylo..ohsem yaw~


Harap nanti dah besar bleh jadi macam Victoria unnie.. pandai masak, menari, nanyi n what so ever la... hik2~

Okeh.. all in all, the moral of the story : jangan la memandai2 nak potong rambut sendiri kalau tau diri tu tak reti nak potong..hoho... Renung2kan dan selamat beramal yaw~

tata~titi~tutu~

4 comments:

Noor Khairunnisa said...

mek pernah alaminya... ngat mok wat mcm puteri a.k.a nora danish... lu bertakak rambut...heeee

kukumalu_izie said...

haha.. ya la tek.. bukan cam Victoria alu.. alu jadi cam Abu Bakar Ella...haha ;p

HaNa Hani said...

hana dlu slalu pandai2 g potong rmbut sndri
last2 sblh pendek sblh pnjg
^_^

kukumalu_izie said...

haha.. mesti rs menyesal lps tu kan? haha ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...