Sunday, July 24, 2011

Salam terakhir..hoho~

Assalamualaikum semua~

hoho... blog aku nih macam dah berspider web kan? haha... Actually rasenye macam nak berhenti blogging sementara waktu atas sebab2 tertentu.. Antaranya busy melayan Korean stuffs, jaga cousins, travel sana sini (ececeh..).. sebab nak jaga hati seseorang tu jugak..ngeh2..
tapi aku yakin yang one time nanti aku aku gian balik nak blogging semula..haha.. just wait for it..! n nak meng'analysis' adakah sebab blogging ni la result sem 2 aku nih drop sikit..bukan ape, aku start blogging sem 2 dulu.. so sem 3 nanti nak bercuti dari blogging (insyaAllah).. n I hope it will give something beneficial for myself...~


okeh! sampai sini je ek.. take care korang! n jangan risau tau.. walaupun aku x menghupdate blog aku nih, tapi hari2 aku blogwalking kat blog korang tau! jangan lupa buat entry hot2 supaya aku cepat2 klik ke blog korang! see ya! love korang semua~

~tata~titi~tutu~

2 comments:

kuraku said...

gud bye

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...