Friday, March 4, 2011

Saket hati saket sekali dua kali tiga kali~

Assalamualaikum...~http://www.emocutez.com

Hari nih aku rase bad mood giler...
Tapi aku controlkan jugak demi menjaga hati orang lain...
Tapi dalam hati tuhan je yang tahu macam mane aku rase..huhu

Aku sangat sakit hati bila sesetengah orang tu sedap2 hati diorang je nak copy paste aku punye work... Tak mintak izin plak tu... Bukan nak kedekut weh... Tapi agak2 la.. Kalau nak copy pon, agak2 la sikit..Please la change here n there.. Ape ar..
Kang tak pasal2 aku jugak yang kena deduct mark ngek oi.....
Hello...! Aku punye la bersengkang mate nak buat, ko sedap2 hati ko je copy sejibik plak tu... Memang lepas nih takde makne aku nak bagi ko refer lagi weh...!~


For those yang terase.. sorry sangat2 weh.. Bukan nak marah.. Tapi aku terase hati kot... Please la weh.. Sume orang tuhan bagi 24 jam sehari... Ape salahnye bagi sikit effort untuk siapkan homework sendiri instead of copy-paste sana sini hasil keja orang lain... Orang lain boleh je siapkan sendiri... Takkan korang tak boleh kot...Kalau tak tau nak buat pon, why don't tanye je aku macam mane nak buat... Walaupun aku nih takde la pandai mane pon, aku tetap try akan bantu sampai korang boleh buat...And aku rase sangat happy kalau dapat tolong tau..
Okeh.. dah la.. banyak sangat dah aku luahkan... Sorry...~


Renung2kan n selamat beramal~

tata~titi~tutu~



6 comments:

fadzlyna_16 said...

sbr ah...ku pnh jwak knk 2k tek..p,,ku sbr jak...
nya slh fakta bh,,kakya on the spot nya tiru assgnmt aku..nya juz tuka keddkn ayt jak,,p,,ayt certain ya antap da sma...nsb baet xda mrkh..huhu..

Sya NaDz said...

sabar ye sedari gdah.

○○○iliyana○○○ said...

chillex babe.. org² mcm ni ramai je..Da biasa jadi da. Mst sakit hati je. Jgn berlembut sgt. Tegur dorg, klu x dorg mmg x kn sedar. Tegur, jgn bertengkar lak. Marah pn xkn selesaikan apa²

kukumalu_izie said...

pidung: yala o..geram pun ada.. nasib baik aku tough n penyanyang..haha.. pa jak la kaitan..~

kukumalu_izie said...

ned: tengkiu ned ;p

kukumalu_izie said...

iliyana:sy baru nak ajak diorang bergusti..haha.. xde ar.. slagi bleh sbr sy diamkan je.. nasib baek ade blog.. bleh luahkan perasaan..huhu.. nasib ar klu diorang bc.. sape mkn cili, die la terase pedasnye...~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...