Thursday, March 10, 2011

my first time joining the contest..!~

Assalamualaikum sume!~http://www.emocutez.com



Waa.. hari nih tibe2 rase nak join contest plak..ngeh2.. first time kot.. harap la dapat luck untuk menang yek.. tak menang pon xpe la..nak buat macam mane kan.. aku memang jarang menang apa2 contest seumur hidup aku nih..kui2..~


Okeh, aku join contest nih..kat blog intan izani.. hehe..korang kalau nak join, join la jugak yek..~
The more the merrier..! ngeh2~http://www.emocutez.com

Okeh! nih gambar yang aku rasa aku 'something' tau bagi aku..
Nih mase pegi kat UKM cawangan KL hari tu.. Mase Chinese New Year..hehe~
Bagi aku gambar nih special sebab ni first time aku pegi Tasik Titiwangsa.. Dekat je dengan kolej member aku tu...Sangat teruja wo... Lame dah teringin nak menjejakkan kaki kat Tasik Titiwangsa... Dari kecik dulu kot... Asyik dengar je name tempat tu.. Teringin nak pegi.. tapi tak tau nak pegi macam mana..huhu... Feeling la pulak..adoi2..~

Tapi sangat best la dapat pegi.. cantik view kat situ.. Tapi satu je yang tak best.. Banyak sangat couple2 kat selambe badak je beromen2 di situ.. Waktu siang plak tu.. Cover line sikit bai..hehe~

Okeh.. tu je la nak cite kot..ngeh2...
Anyway, to sape2 yang join contest ni jugak, all the best ya..!
Chaiyok2!~http://www.emocutez.com

tata~titi~tutu~

4 comments:

intan izani said...

thanx join, gud luck! ;p

kukumalu_izie said...

ur welcome.. thanks jugak sbb invite sy..ngee :p

Fuuyooh said...

salam kenal.. jom join segmen..

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/segmen-jom-suai-kenal-nak-cari-member.html

kukumalu_izie said...

okeh en. Fuyoh.... slm knl gak ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...