Wednesday, March 9, 2011

kembar yang tak berape nak same~

Moshi moshi sume..~
http://www.emocutez.com

Aigoo...! Lame dah tak hupdate blog.... Busy wo.. haha...~
Busy melayan cite Marry Me Mae Ri.. ngeh2~
Sangat best jugak selain cite Playful Kiss oh yeah!~



Okeh, actually hari nih nak perkenalkan kat korang dengan kembar yang tak berape nak same aku nih.. kembar lain mak n lain bapak....ngeh2..~
Mase kat sekolah dulu ramai je orang cakap muke aku macam orang ni la.. orang tu la.. sedih aku.. Rase macam muke kena fotostat jek.. http://www.emocutez.comCis sungguh..Ade la dalam 5 orang yang dibandingkan muke macam aku.. Tapi sume dari lain2 batch la..~

Yang nih salah seorang daripada mereka2 itu... Abang aku pon cakap macam tu weh.. (Wife abang aku satu kampung dengan kembar aku nih... Die kata wife die ade bau2 bacang dengan kembar aku.. Aku pon x sure gak..ngeh2).. Tapi kan, yang tak syiok nye..abang aku kata, kembar aku nih kurus, aku ni berisi.. Duussshh!!http://www.emocutez.com Amik engko..! sabar je la aku..huhu T_T


Tara..! ni la orang yang dikatakan kembar aku.. Tapi bagi aku tak same pon..huhu.. Yang pastinye Kak Nadia nih lagi comel dari aku...ngeh2~http://www.emocutez.com

Gambar nih aku culik dari blog die.. ni blog die..~




Same ke muke kitorang weh...???~




Tapi yang sure nyer, dua2 kitorang gile selendang..haha..
suke tengok Kak Nadia pakai selendang.. Cun kot... meletop gitu..!~



Aku pakai maen hentam jek..
Kadang2 bleh plak pakai selendang terbalik.. Cis sungguh..!~
haha.. nampak sangat tak pro..haha~


Okeh! Ape2 pon, maybe la ade kot sikit2 yang same.. (kalau aku kurus la..)
haha... Takpe, ade 1 tahun 2 bulan lebih lagi mase untuk aku kuruskan badan sebelum En. AH balik Malaysia...! I can do it!! Aja Aja Fighting!!~
Haha.. okeh! Harap nanti aku akan jadi kurus n cantik macam Kak Nadia gak.. Amin...~http://www.emocutez.com


Okeh! Majulah sukan untuk negara..!~
tata~titi~tutu~



Happy woman's day yek wanita2 di luar sana!~






4 comments:

cik ayin said...

sama la

kukumalu_izie said...

ye ke same? huhu

Dea said...

aik.. mena ka.. hehe... bok mek dgr da org madah muka ta sama..ketembaman ta sama kot... hehe.. twuk x, mek bok twuk raya ria abg tak nikah ngan bau2 bacang mek ya.. hehe..nya nyk mek bh, knl ka ngn gdah kt sainsku dolok, mek pdh la knl, then nya madah, tok la abg gidah.. Ya mek tnyk, owh,,pa plh abg gidah ctok?.. haha.. cepu mas da soklan.. laki kmk la... adusss... xtwuk pa2 hal org kpg tok.. :P

kukumalu_izie said...

haha.. lwk wak kitak tok.. haha.. ya mek eran tiba2 abg mek mention psl kitak bah rya.. tb2 jak bh.. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...