Wednesday, March 16, 2011

Hatiku melt lagik...!!!!

Hai sume!~http://www.emocutez.com


Omo!! memang betul la orang kate yang kalau orang single nih memang suke layan cite korea ek..! Haha... Tapi aku tak single okay!!! Alhamdulillah masih lagi menyayangi En. AH yang tercinta... ehem2...~
Cuma aku memang lonely ar kat bumi Malaysia nih tanpa si dia...huhuhttp://www.emocutez.com


Ha!.. tapi ni bukan juga kes curang or terlarang yek!~

Cuma aku memang dah jatuh hati dengan hero2 korea yang sangat ensem dan membuatkan hatiku berbunga-bunga riang! Omo! Rase macam mula2 jatuh hati kat En. AH dulu pulak..haha~


Tiap2 hari aku memang terbayang2 wajah Kim Hyun Joong... Oh dear! Nape ko sangat cool????
Hari2 aku rindu kat ko.... Hari2 rase nak tengok cite Playful Kiss walaupun dah ulang tayang berjuta ribu riban kali...~

http://www.emocutez.com


Nanti kalau ade pegi Malaysia, jangan lupe makwemu di sini yek! haha~



Sekarang dah bertambah pulak pakwe aku.. Yeah!!! Ni Tae Kyung... Ni gambar mase dia muda lagi kot... Mase muda dia sangat comel.. tapi aku x minat dia mase nih..~




Yeah! lepas tengok Marry stayed out all night, aku jatuh cintan kat dia..!!!
Sangat cool jugak!!! I loikeeeeee....!!!!~
Sila abaikan gambar Mae Ri kat sebelah tu..haha..kijam kan aku... ngeh2~http://www.emocutez.com


You see....? Sape tak cair beb..?!!! Sangat ensem...!


Okeh! ni aku nak announce kat sini yang KIM HYUN JOONG ngan TAE KYUNG terpaksa la bermadu dengan En. AH yek! haha...~



Apa2 pun, En. AH tetap no 1 dihati yaw..!!!

pesanan untuk korang2 yang baru nak berjinak2 minat cite korea:
Jangan nak memandai ngaku dua orang di atas sebagai pakwe korang ek!! That's mine..! wakaka..~

Peace no war!~http://www.emocutez.com

tata~titi~tutu~


6 comments:

mamaJong said...

hehehheh....
teringat zaman muda2 dulu..mmg fanatik giler dgn pakwe2 dari korea ni...adoyaii,,tdo mlm pon terbayang2kan diorg....
penangan citer korea masa zaman belajar dulu mmg teruk...siang mlm pg ptg dok bantai citer yg sama berulang2...hahah...=p
tp skang ni no more korea2..sobh=(
bz gile layan laki ngan karenah anak...

kukumalu_izie said...

Haha.. sekarang bagi peluang kat kitorang pulak la kan..haha.. nanti dah kawen, jd mcm akak plak...huhu
tapi diorang ensem giler kan? best nye sape jd makwe diorang tu..haha

Anim Farahin Irwan said...

nama beliau adalah jang geun suk..hehe...wei gdah..i nak movie mary !!! ko balit kuching nak bulan 5 tok??

kukumalu_izie said...

yaka? haha.. pa2 jak la..haha...aok.. 15 may ku balik..ko bila hbis matrik deng?;p

Miss Loyaler Freund said...

hahah...jidah perasan..
awak terpksa bermadu ngn saya ye..
jgn LUPA yg itu!!~

kukumalu_izie said...

haha..sibuk je laanis nih.. haha..buat2 lupa suda bah ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...