Wednesday, April 13, 2011

Tamo cami tamo cami..!~

Assalamualaikum korang~http://www.emocutez.com


Oh no! Hari ni aku sangat stress.. rasa nak jerit kuat2 so that segala bebanan dalam kepale hotak aku nih kurang sikit! Seriously rase nak nanges pon ade.. Aku sedih sangat... Dah la test Organic Chemistry (OC) hari tu tak berape nak okay sangat..! Serabut la camni... T_Thttp://www.emocutez.com

Lagi satu benda aku saket ati sangat kat lecturer OC aku tu.. Kalau nak buat test n quizes, jangan la nak buat last2 minute.. Minggu ni last lecture la dia nak buk! bagi sume dalam minggu yang same.. 3 hari berturut-turut plak tu.. Hangin kot! kalau aku budak pandai takpe la! I need time to prepare la lecturer ku cyg..!! That's why I don't really like foreigner lecturer.. They kinda not really understand how the students feels... http://www.emocutez.com

Maka dengan ni kebencianku terhadap subjek KIMIA semakin bertambah.. I hate OC!!!!! namo namo hate OC!!!!!! Sile pergi dari hidup aku!!! Siap la ko mase final nanti.. Aku pulun ko habis2.. Kalau tak dapat A jugak tak tau la nak cakap ape dah! Tapi aku janji kat diri aku untuk face OC nih habis2an..!! Aja aja Fighting!!!

AKU BENCIK KO WAHAI OC!!!!



Naseb baek la sekarang nih layan cite Dream High plak! Tenang cikit hati aku nih..huhu~
Ensem kan? ade iras2 En. AH...ngeh2~http://www.emocutez.com



Thanks DREAM HIGH sebab tolong aku release tensen... Chua ey..! Namo namo chua ey..~



Okeh! thanks sebab bace luahan hatiku..huhu

tata~titi~tutu~http://www.emocutez.com

2 comments:

Dea said...

hehe..sama jak kta tok.. :P. tp, boh hate2, keyh... gudluck..!!..

kukumalu_izie said...

haha.. x sbr tgu minggu tok hbis.. tensen giler mgu tok..thanks kak nadia.. gudluck juak..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...