Saturday, April 30, 2011

Omo!! excited! excited! ~

~Assalamualaikum korang~http://www.emocutez.com


Omo! gelak pecah perut kot + rase nak muntah pon ade bile bace entry kat blog CIK EPAL tadi...haha... Ngek tol.. Ade plak Kpop Malaysia.. Yang group lelaki name diorang 24:7, Yang pompuan name diorang GULA GULA..Bajet kot...lucu bebonar..tapi takpe la.. biar la diorang ngan dunia diorang sendiri..haha... tapi serius tak sesuai langsung..~http://www.emocutez.com

Tapi this entry is not mainly about that actually...
Sebenarnya aku nak ucapkan jutaan ribu ribu lemon thank you kat bestfriend aku yang tercayang iaitu saudari ANIMFARAHIN aka aneem sebab buat entry khas untuk aku... i like..! i like...! i like...! http://www.emocutez.comcayang ko nim...!~

terharu giler yaww..~http://www.emocutez.com
thanks for being my bestfriend deng..~


Aih! betul ke muke aku macam Vanida Imran nim???
Malu i...http://www.emocutez.comsape la aku nak disamakan dengan Vanida Imran yang gojes tu..
Tapi kalau betul best gak..ngeh2~

Ko sweet la nim...!http://www.emocutez.com Thanks for all your love n kindness for me sepanjang kita berkawan... Really2 appreciate it dear~

Friend 4 eva yaw..!! Tak sabar nak jumpa ko nim...!!! rindu giler do... ~


http://www.emocutez.comFriends is the best creation in the world after family~

Thanks for reading this entry~
tata~titi~tutu~


p/s: sorry la lama dah x update blog.. tengah busy final exam sekarang.. Hope that ALL IS WELL...Amin...~

4 comments:

ain yasmin said...

apa kaitan post tok ngan gambar oh ha ni ka???hahah entri k aku xda ka?

Anim Farahin Irwan said...

ain..aku punn heran..hahahhaaa

kukumalu_izie said...

haha.. aku bajet mk jadi oh ha ni sbananya..haha... lak ku molah ain,keh.. tgu hbis final lok...haha ;p

kukumalu_izie said...

haha... nim, ko xda nangga muka ku kedak oh ha ni ka? hahaha ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...