Monday, April 18, 2011

nape selalu je rase tak puas ek?!~

http://www.emocutez.comAssalamualaikum korang!~


hoho.. tadi aku pegi meronggeng di sungei wang sorang2.. saje je nak window shopping... Tapi men'shopping jugak..ohoho.. beli baju, belt, n bulu mata pelesu... n also... yeah! akhirnya, dapat gak minum honeydew milk tea with pearl kat cool blog..lame kot tak minum benda alah tu.. actually, tu main reason aku kuar hari nih sebenarnye..hik2.. tak bleh blah kan?...
hm,bosan gak jalan sorang2 nih... huhu.. tapi nak buat macam mana, hari ni, semua orang busy.. member2 ramai tengah final exam n ade test sekarang...huhu.. sabor je la...~http://www.emocutez.com

lepas pusing2 sungei wang tu puas2..aku pon pegi lowyat jap.. hehe.. kalau pegi area2 imbi tu, memang tak sah kalau tak pegi lowyat.. sebab dah dibiasakan oleh En. AH begitu...hihi
Actually nak pegi usha2 iPad.. tapi ter'usha camera plak kat sony centre tu... kedai tu la aku beli camera pink yang aku guna sekarang nih..~

ini la camera pink aku yang comel lote...ngeh2~



Okeh! bila masuk kedai tu, terus tertarik kat satu camera nih!.. Colour biru die lawa siot.. Argghh!!! Latest design untuk model T... waterproof plak tu..bleh bawak masuk air tanpa gune waterproof case.. smart ka? and for the megapixel, lebih cikit je dari my camera... die ade 16.2mp, my camera ade 16.1mp... kualiti gambar sama je rasenye..http://www.emocutez.com
Smart kan? tapi die punye optical zoom 4x je.. my cam ade 5x... tapi serius rase nak beli je camera nih...ohoho... sape2 nak beli camera saya bleh la roger2 ek... harga boleh di'negotiate..hik2...
tapi sayang gak dengan camera yang aku pakai sekarang nih.. sebab die comel n colour pink..ngeh2..


So, cane nih ek?! iPad or camera sony T10 nih???
*sekarang tengah mengidam iPad Samsung yang smart itu...hoho..nak satu! http://www.emocutez.combelikan untuk aku bleh??? huhu


okeh! macam ni je la..korang tolong la klik iklan kat blog aku nih.. bleh tolong aku kumpul duit untuk beli benda alah itu semua..haha http://www.emocutez.com tengkiu yek! Kamsahamnida...~


got to go~ tata~titi~tutu~

8 comments:

hawiz said...

hihi..nak jugak laaa

Addam Juhari said...

beli la Dslr terus..baru stail

Shairazi Saidin said...

DSLR lagi bagus kot. :) Murah je DSLR skrg. iPad Samsung? iPad tu Apple Punye, yg Samsung tu Samsung Tab. HEHE. Beli iPad lagi bagus dr compact cam. :)

kukumalu_izie said...

jom beli sm2 hawiz.. awk blnje..haha ;p

kukumalu_izie said...

addam..: ak x suka camera besor2 nih... x muat nak letak dlm handbag..ngeh2 ;p

kukumalu_izie said...

shairazi: ye ek? haha.. sy sume benda alah camtu sy panggil iPad..so, apple punya=iPad ek? klu yang android tu pe plak ek?.. dslr leceh ar..huhu

Cik Nathrah said...

ape kate kalau awk sedekah je camera awk yg pink tu kat sy? pastu boleh la beli yg kaler biru pulak. haha ;p

kukumalu_izie said...

haha... klu sy byk duit bleh gak...haha.. tapi apakan daya kan? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...