Thursday, April 7, 2011

Good Luck semuanya deh~

Assalamualaikum korang~http://www.emocutez.com


Oh, macam biasa, blog saya semakin terbengkalai nampaknye... nasib baek blog saya tak femes.. Kalau tak, standard ah tulis macam nih "sorry la lama tak update..mesti korang tertunggu-tunggu kan? rindu i tak? rindu i tak?" haha.... Betul tak ape saya cakap..ngeh2..~http://www.emocutez.com

Okeh, disebabkan exam yang semakin hampir, so, banyak la benda yang kena settle dulu..esemen, lab2 report, presentations and so on... Sakit kepala lutut saya terkejar ke sana sini...Otak pun penat sebab takde mase untuk rileks....huhuhttp://www.emocutez.com



Apa2 pun, saya nak ucapkan a very super special GOOD LUCK untuk korang suma, kawan2 saya, UMPian, PASUMian, SMSKian and suma students kat the whole world ni la yek.. n tak lupe untuk En. AH n kawan2nya kat Iowa tu... Gambate korang ek!~



Semoga kita suma dapat buat preparation sehabis baik n berada dalam keadaan sihat walafiat so, senang la untuk face exam nanti....Aja aja fighting!~


And also, saya nak mintak maaf kat suma orang jugak kot2 ade terguriskan hati korang ke yek.. Deeply sorry ye...Saya manusia biasa..sentiasa jek terbuat silap..Maaf zahir batin yek..eh, macam hari raya la plak..ngeh2... Ha! nak mintak halal makan minum jugak yek...And halalkan ilmu yang korang dah bagi kat saya yer..Thank you so much16..sayang korang!~http://www.emocutez.com


Okeh, wish you all the best for any exam that you will take soon ya! Chaiyok2..!http://www.emocutez.com


thanks for reading this entry... Kamsahamnida~
tata~titi~tutu~http://www.emocutez.com

2 comments:

alexa yussida said...

gud luck n all the best :)

do ur best n let Him do the rest ..

kukumalu_izie said...

Thanks kak alexa...gud luck to u too ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...