Friday, October 28, 2011

49 daYs... ^^

Assalamualaikum n hai semua ^^


Ha, hari ni nak buat review sikit pasal drama 49 Days yang super duper awesome nih^^
Actually lama dah tunggu nak tengok drama nih.. tapi tak tau nak mintak kat sape.. nak beli DVD dia sure2 la tak mampu..hihi... Nasib baik la ada UMP sharing.. dapekla den nengok cite ni..ohoho^^


Overall 9 out of then.. kira ohsem la kan.. best sangat dan korang memang kena tengok^^

Eh eh..kata nak review..haha.. ekceli (actually) aku tak reti sangat nak review ape sume nih..hehe.. basically drama ni tentang sorang pompuan yang accidentally TERmeninggal dunia pada hari dan masa yang beliau belum sepatutnya meninggal.. nampak sangat la ni cite rekaan kan..? sebab dalam Islam mane la boleh TERmeninggal...hehe.. tapi takpe..jangan korang percaya 100% plak cite nih.. dah sah2 ia cerita rekaan dan sekadar untuk hiburan saje je..^^


Ehem! sambung balik.. pastu kan... ade la seorang scheduler (ala2 malaikat maut la kononnye) yang construct pompuan nih untuk kembalikan hayat beliau... Pompuan ni kena kumpulkan 3 titis air mata pure means that air mata dari 3 orang yang betul2 dan ikhlas sayangkan beliau.... Then... tanak story dah..hehe.. tengok la sendiri ye..baru best..ngeh2....^^
And one more thing yang aku nak emphasis kat sini adalah dua2 heroin dalam drama nih sangat comel dan adorable.. hero2 je yang tak berape nak ensem ... Kalau Kim Hyun Joong berlakon dalam drama nih kan lagiiiiii best...haha... kalau boleh, semua drama aku nak dia ade..LOL^^


Okeh.. That's all for now.. See ya...tata titi tutu ^^

5 comments:

man said...

bawah umur tak boleh tengok sendirian, takut terpesong akidah...

kukumalu_izie said...

haha..ade plak terpesong akidah...ish2..skati je

mina said...

hehe..korean drama's freak ea..??
samaa...i minat gak drama2 ni...tp lagi minat kpop =)

♥ MRS NON ♥ said...

salam kenal..

wah........suka drama korean ek?
skrg kt tv setiap ahd mlm ada kan..
cite sume best2 kan..



fee free to visit my blog..

http://mrsnon.blogspot.com/

nur hidayah isa said...

ending dia tak best. huhu penat je tengok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...